BESTÄLLNINGSSYSTEM

Vårt multifunktionella beställningssystem är utvecklat för att tillgodose den krävande restaurangbranschens alla behov för att kunna driva både en fysisk och digital verksamhet. Tillsammans med erkända, skickliga programmerare och branscherfarna krögare, har vi utvecklat ett kraftfullt system för att skapa en helt automatiserad lösning för e-handel.

Ta emot beställningar direkt från din hemsida!

Det är en fördel att använda vårt BESTÄLLNINGSSYSTEM!

Dine in

Låt dina kunder beställa med QR-koder. LÅT GÄSTERNA BONGA IN SINA BESTÄLLNINGAR.

Skapa event - sälj biljetter!

I vårt beställningssystem kan du enkelt sätta upp event och sälja biljetter - systemet visar tillgängligheten för både dig och dina kunder.

E-presentkort

Inga avgifter. Levereras via mail, direkt eller på önskad tidpunkt. Presentkortet kan skrivas ut. Kan användas i både fysisk butik och webbshop. Stöd för kedjor. Presentkortet kan användas för att betala hela eller delar av beloppet. Kontroll av saldo kan göras både i restaurangen och i webbshoppen.

Dine in

Låt dina kunder beställa med QR-koder. LÅT GÄSTERNA BONGA IN SINA BESTÄLLNINGAR.

TakeAway

Takeaway, utan avgifter, utan registrering, utan administration, inga mellanhänder - Pengarna direkt på kontot.

Hemleverans

Erbjud dina kunder hemkörning - med adressverifikation LÅT GÄSTERNA VÄLJA ett leveranssätt som efterfrågas mer och mer i rådande situation!

Inga registreringar - inga nedladdningar!

För oss är användarvänligheten prioriterad! Av erfarenhet vet vi att registreringar och nedladdningar av appar kan skapa otålighet från dina kunder.

Kom igång redan idag - Det är mycket enkelt!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort. Ta emot beställningar – snabbt, enkelt och digitalt! Kom igång inom två veckor, endast en fast månadskostnad eller en låg % avgift och billiga transaktionskostnader med Swish (endast 1,50 kr)