Om Oss

FoodTec startades som ett led i att vara en helhetsleverantör inom den digitala världen för restauranger.
oss

Om Foodtec?

FoodTec startades som ett led i att vara en helhetsleverantör inom den digitala världen för restauranger.

Initiativtagarna till FoodTec har mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen och god inblick i vad som krävs för att bygga lönsamhet för restauranger. Vi arbetar nära med restaurangerna som är våra kunder och inspirationen och feedbacken vi får använder vi när vi vidareutvecklar och förädlar systemet. Användarvänlighet och kundanpassning är ledord för utvecklingen och god kundservice och kommunikation visar vägen för hela verksamheten.

vår berättelse

2018
Uvia System AB Startades 2018
2019
Uvia lanserade ett fullgott beställningssystem i april 2019
2019

 

Vår första kund kom till juli 2019

 
2020
Uvia System AB påbörjar planeringen för utveckling av digitala presentkort augusti 2020 & bordsbokningssystem i december samma år.
2021
September 2021 tas buslut om att byta namn och vi anser nu att vi är i framkant av den digitala världen för restauranger/hotell & caféer.
2022
2022 lanseras det nya namnet och i samband med det lanserar företaget en ny hemsida, ett modernt och säkert system för digitala presentkort och ett kraftfullt bordsbokningssystem.

Varför Foodtec?

FoodTec är med ett brett produktutbud, en totalleverantör av digitala tjänster för såväl små som stora restauranger, event- och hotellverksamheter. Teamet bakom FoodTec består av erkända, skickliga programmerare som har varit med och byggt upp stora IT-system för både Samsung och Mercedes på deras högkvarter och branscherfarna krögare i Sverige. Tillsammans utgör vi vad vi kallar “det perfekta teamet”. Hos oss blir ingen kund reducerad till ett kundnummer och behöver ni hjälp, möts ni inte av en chatbot och ni kommer aldrig få ett automatiskt mail med ett ärendenummer som respons. Hos oss får alla kunder en personlig kontakt.

Vi är den enda leverantören som kan ge helheten med allt samlat i en enda enhet. Vid val av vår samarbetspartners ES Kassa, samlas alla produkter i din kassa och därmed ger dig optimal användning av den.
Det här är något vi är stolta över att äntligen kunna leverera och något som efterfrågats under en lång tid.

Boka ett möte med oss

Lär dig mer om vårt beställnings- och bordsbokningssystem.