Beställningssystemet

Vårt multifunktionella beställningssystem är utvecklat för att tillgodose den krävande restaurangbranschens alla behov för att kunna driva både en fysisk och digital verksamhet. Med hjälp av några av Sveriges skickligaste programmerare och branscherfarna krögare i Sverige, har vi utvecklat ett kraftfullt system för att skapa en helt automatiserad lösning för e-handel.

Reach FoodTec for more info.

Hur det fungerar?

Beställningssystemet möjliggör för dina kunder att enkelt hitta sina favoriter i ditt utbud och få dem levererade på flera olika sätt precis när de önskar. Beställningarna betalas i förväg med Swish eller kort och systemet skickar ut automatiskt en bong till köket, precis som om du skulle ha gjort det. Med enkel administration har du full kontroll och översikt över allt som sker på den digitala fronten medan systemet gör jobbet. All bokföring sköts automatiskt av systemet, antingen via integration mot Fortnox/Visma eller med automatiskt utskick till din redovisningsbyrå. Vårt beställningssystem fungerar lika bra integrerat med kassan som självständigt.
Dine in

Låt dina kunder beställa med QR-koder. LÅT GÄSTERNA BONGA IN SINA BESTÄLLNINGAR Med en QR-kod på bordet kan dina gäster beställa från din meny när de vill. Även när din personal har fullt upp att servera andra gäster.

Home delivery

Erbjud dina kunder hemkörning - med adressverifikation LÅT GÄSTERNA VÄLJA ett leveranssätt som efterfrågas mer och mer i rådande situation! Med vår funktion för hemkörning kan dina kunder enkelt beställa sin mat för “utkörning” på bongen syns adress, namn & telefonnummer. Utkörningsavgift är tillämpbar och även prisreduceringar specifikt bara för “utkörningsordrar”

Take away

Takeaway, utan avgifter, utan registrering, utan administration, inga mellanhänder - Pengarna direkt på kontot.

Skapa event - sälj biljetter

I vårt beställningssystem kan du enkelt sätta upp event och sälja biljetter - systemet visar tillgängligheten för både dig och dina kunder. Och precis som i alla våra andra tjänster finns DINA pengar på kontot direkt.

Digital presentkort

I do not have any copy for this part - Also have o be translated to swedish.

Inga registreringar - inga nedladdningar!

För oss är användarvänligheten prioriterad! Av erfarenhet vet vi att registreringar och nedladdningar av appar kan skapao otålighet från dina kunder.

Boka ett möte med oss

Lär dig mer om vårt beställnings- och bordsbokningssystem.

Boka ett möte